Schermafbeelding van een Excel document met de regionale data voor België.

Dataset met meer dan 100 onderwerpen voor België en de gewesten, provincies, gemeenten, deelgemeenten, wijken, en buurten (statistische sectoren) in België. De data uit heel veel verschillende bronnen van onder andere StatBel en de Provincies zijn gecombineerd, geüniformeerd en tot een gebruiksvriendelijke dataset in Excel gemaakt.

De Excel dataset bevat data voor iedere buurt, wijk, deelgemeente, gemeente, arrondissement, provincie en gewest in België en voor België als geheel. De data worden op een Excel werkblad per jaar getoond.

Bekijk eerst een gratis voorbeeld

Bekijk een gratis voorbeeld van de data. Het voorbeeld van de regionale data bevat de data voor de gemeenten Willebroek en Aubange. Hierbij worden ook de bovenliggende regio’s getoond (België, het Vlaams en het Waals gewest, de provincies Antwerpen en Luxemburg en de arrondissementen Mechelen en Aarlen) en alle deel-gemeenten, wijken en buurten binnen de gemeenten. Zoals aan de voorbeeld data te zien is zijn niet alle onderwerpen voor alle soorten gebieden beschikbaar. Op gemeenteniveau en hoger is meer data beschikbaar dan op deel-gemeente, wijk en buurt niveau. En voor gebieden in Vlaanderen is meer data beschikbaar dan voor de gebieden in Wallonië of Brussel.

Emailadres en factuur

Het e-mailadres dat nodig is om een download af te ronden wordt gebruikt om de downloadlinks naartoe te sturen. De links in de e-mail zijn 72 uur geldig. Het e-mailadres kan ook als gebruikersnaam op openinfo.nl gebruikt worden om de documenten de komende 31 dagen tot 5 keer te downloaden of om de factuur op te halen.

Gebruikte brondata

De bronvermeldingen van de voor deze download gebruikte gegevens worden in dit overzicht opgesomd.