Hier vind je het overzicht van de downloads op OpenInfo. Klik op de afbeelding of titel om meer informatie over de download te krijgen. Filter de getoonde downloads: (1) zoek downloads op naam (bijvoorbeeld de gemeentenaam of naam van een buurt of school) en/of (2) toon alleen downloads binnen een categorie. Of bekijk het overzicht van de gratis downloads of de downloads voor Nederland.

Even geduld alsjeblieft: het kan tot 10 seconden duren voordat het zoekresultaat zichtbaar wordt. Het scherm toont helaas geen zandloper maar de afbeeldingen van de downloads hieronder worden wel iets lichter weergegeven. Na enkele seconden worden de gevonden downloads getoond.

  • → Kies een categorie:

Basisschool-rapportage gratis voorbeeld

Download gratis een voorbeeld van de uitgebreide PDF rapportage per basisschool.

Gratis

Rapportage buurt Verspreide huizen Peel

Informatie over de buurt Verspreide huizen Peel als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Verspreide huizen Duifhuis-Kreitsberg

Informatie over de buurt Verspreide huizen Duifhuis-Kreitsberg als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Verspreide huizen Zevenhuis

Informatie over de buurt Verspreide huizen Zevenhuis als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Verspreide huizen Trent-Graspeel

Informatie over de buurt Verspreide huizen Trent-Graspeel als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Oventje

Informatie over de buurt Oventje als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Nabbegat-Voederheil

Informatie over de buurt Nabbegat-Voederheil als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Zeeland

Informatie over de buurt Zeeland als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Verspreide huizen Reekse Heide en Bovenland

Informatie over de buurt Verspreide huizen Reekse Heide en Bovenland als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95