De link(s) om de documenten te downloaden vind je op deze pagina onder het kopje “Producten” én in de e-mail. Zie je de e-mail niet? Controleer dan alsjeblieft de map met verdachte e-mails. Klik op de tekst “Bekijk en bewerk factuur” om de factuur te downloaden.

Er is een probleem met het terugvinden van de betaalbevestiging.

Als de betaling is voltooid dan worden de links om de document(en) te downloaden op deze pagina weergegeven. Download je bestand(en) nu alsjeblieft gelijk en bewaar ze op je eigen apparaat, dan heb je er altijd toegang toe. De links worden ook aan het opgegeven e-mailadres gestuurd. Download de factuur als PDF en voeg hier eventueel eigen gegevens aan toe: klik op de tekst “Bekijk en bewerk factuur”.

Heb je voor een bankoverschrijving gekozen? In dat geval ontvang je een e-mail met de betaalinformatie. Je ontvangt de downloadlinks voor de gekozen informatie automatisch zodra de betaling succesvol is verwerkt.

Is de betaling geannuleerd of treedt er een fout op bij het betalen? Excuses voor het ongemak. Probeer het nogmaals of neem contact op.