Hier vind je het overzicht van de downloads op OpenInfo. Klik op de afbeelding of titel om meer informatie over de download te krijgen. Filter de getoonde downloads: (1) zoek downloads op naam (bijvoorbeeld de gemeentenaam of naam van een buurt of school) en/of (2) toon alleen downloads binnen een categorie. Of bekijk het overzicht van de gratis downloads of de downloads voor Nederland.

Even geduld alsjeblieft: het kan tot 10 seconden duren voordat het zoekresultaat zichtbaar wordt. Het scherm toont helaas geen zandloper maar de afbeeldingen van de downloads hieronder worden wel iets lichter weergegeven. Na enkele seconden worden de gevonden downloads getoond.

  • → Kies een categorie:

Rapportage buurt Buitengebied Uden-West

Informatie over de buurt Buitengebied Uden-West als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Buitengebied Uden-Zuid

Informatie over de buurt Buitengebied Uden-Zuid als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Buitengebied Uden-Oost

Informatie over de buurt Buitengebied Uden-Oost als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Eikenheuvel

Informatie over de buurt Eikenheuvel als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Hoenderbos-Velmolen

Informatie over de buurt Hoenderbos-Velmolen als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Loopkant-Liessent-Goorkens

Informatie over de buurt Loopkant-Liessent-Goorkens als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Vluchtoord

Informatie over de buurt Vluchtoord als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Zoggel

Informatie over de buurt Zoggel als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95

Rapportage buurt Sportpark Volkelseweg

Informatie over de buurt Sportpark Volkelseweg als PDF document met kaarten en grafieken over héél véél onderwerpen voor de buurt!

€19,95