Schermafbeelding van 2 documenten met de regionale data en adresgegevens voor België.

Download eersteklas data voor de de Provincie Luxemburg:

+ Data over meer dan 100 onderwerpen voor alle 2.448 gebieden van de Provincie Luxemburg voor de jaren 2010 t/m 2024.
+ Alle adressen binnen de Provincie Luxemburg met toegevoegde gemeente, wijk en buurt (status van 1 februari 2024).

Download een schat aan informatie over de Provincie Luxemburg:

De download geeft toegang tot een Excel-document voor de Provincie Luxemburg met meerdere werkbladen. Het document bevat een inhoudsopgave, een werkblad met de definities van de onderwerpen en werkbladen met alle cijfers per gebied, onderwerp en jaar. Daarnaast bevat de download een CSV-document met alle adressen in de Provincie Luxemburg.

Beschikbare informatie en voorbeeld download:

Download hier gratis een voorbeeld van de regionale data voor België. De structuur van de documenten is voor ieder gebied identiek, alleen de beschikbare gegevens verschillen.

De documenten zijn gemaakt door een groot aantal open data bronnen van verschillende partijen te combineren en hieruit informatie te selecteren, te bewerken en handig te presenteren. Gegevens zijn (in de tijd) vergelijkbaar gemaakt, onder andere door berekeningen toe te voegen, onderwerpnamen gelijk te maken, cijferformaten om te zetten (sommige onderwerpen verschijnen het ene jaar als percentage en het andere jaar als aantal) en cijfers te extrapoleren (tot een set meest recente cijfers omdat sommige onderwerpen pas met vertraging beschikbaar komen).

De documenten in deze download zijn gebaseerd op een groot aantal officiële bronnen van STATBEL, het Rijksregister, het Vlaamse Gewest, de Provincies van Vlaanderen (voor gebieden in Vlaanderen zijn meer onderwerpen beschikbaar dan voor de gebieden buiten Vlaanderen), het Waals Gewest en het Brussels Gewest.

De bronvermeldingen van de voor deze download gebruikte gegevens worden in dit overzicht opgesomd.

E-mailadres en factuur:

Het e-mailadres dat nodig is om een download af te ronden wordt gebruikt om de downloadlinks naartoe te sturen. Het e-mailadres kan ook als gebruikersnaam op OpenInfo gebruikt worden om de documenten te downloaden of om de factuur te downloaden.

Inclusief 21% BTW

Bekijk ook: